Transport gratuit pentru comenzi de minim 50 Lei

Notificări legale. Confidențialitatea datelor.

Notificări legale

Site-ul www.dubacupaste.ro este administrat de către Pastificio Ambra SRL.

Conţinutul site-ului www.dubacupaste.ro este proprietatea administratorului, în cazul în care nu se specifică expres alt proprietar. Dreptul de autor și drepturile conexe sunt supuse reglementărilor naționale și europene.

Informațiile, inclusiv fotografiile, rețetele, descrierile, etc, fără a se limita la acestea, cuprinse în acest site nu pot fi folosite fără acceptul expres al proprietarului/administratorului și citarea sursei, în limita a 400 de caractere.

Lipsa acordului expres și folosirea oricărei informații, indiferent de forma acesteia (grafică, contextuală, print-screen, etc) se pedepsește conform legiilor în vigoare.

Folosirea site-ului www.dubacupaste.ro, inclusiv prin transmiterea de comenzi, prezumă înțelegerea și acceptarea termenilor și condițiilor site-ului.

Pastificio Ambra SRL este autorizată și funcţionează conform prevederilor legislaţiei române. .

Date companie:

SC PASTIFICIO AMBRA SRL

sediul social: Bucuresti, sector 3, str. Foișorului, nr.88,

J 40/12279/2017,

CIF 37962454

www.pastificioambra.ro

Confidențialitatea datelor

Datele furnizate de către clienţi, în procesul de comandă, prin intermediul www.dubacupaste.ro se vor folosi numai în scopul în care au fost solicitate clientului, respectiv furnizarea produselor din magazinul on-line, fără a fi puse la dispoziţia unor terţe persoane.

Datele personale ale clientului vor fi folosite de către www.dubacupaste.ro numai în scopul declarat al acestui site, respectiv oferirea spre vânzare și livrare de pachete paste proaspete produse și livrate de către SC PASTIFICIO AMBRA SRL.

SC PASTIFICIO AMBRA SRL se obligă să nu facă publice sau să vândă bazele de date cu informaţiile furnizate de către client în procesul de vânzare sau de corespondență.

Datele personale ale clienţilor pot fi transmise autorităţilor în drept, la solicitarea îndreptăţită a acestora, în conformitate cu prevederile legale în vigoare și exclusiv în scopul autorizat de către autoritățile/instituțiile publice relevante.

PASTIFICIO AMBRA SRL nu poate răspunde și îşi declină orice responsabilitate privind accesările frauduloase realizate prin orice mijloace și care nu sunt cauzate de culpa sa cu privire la tranzacțiile realizate prin intermediul site-ului și care au ca obiect datele personale ale clienților.

PASTIFICIO AMBRA SRL îşi rezervă dreptul să dezactiveze contul unui utilizator sau să-i blocheze accesul la site în cazul în care acesta comite o fraudă legată de site sau adduce orice fel de prejudiciu site-ului și administratorului/proprietarului.